Tuinstraat in Pretstraat (zomer 2018)

tuinstraat pretstraat.jpg

Het is weer zomer, de natuur floreert en de Natiebuurt wordt wakker. Na het succes van de Tuinstraat  (Pretstraat -Antwerpen-Noord, Burgerbegroting) vorige zomer, gaat het buurtcomité er dit jaar weer voor. Al vele mensen meldden zich aan om te helpen. 

Doe jij ook mee?

De Pretstraat tussen huisnummer 18 en 2 wordt helemaal ingericht met plantenbakken, bankjes, lounge area’s, BBQ hoek, podium en natuurlijk onze tuinstraatbar. De boomspiegels krijgen in september plantjes. Kortom, het hart van de Natiebuurt wordt helemaal ingericht als groene oase.
Wil je helpen? Heb je ideeën? Vervoeg het team en geniet van een tuin in je straat!
Stuur gerust een mailtje naar info@natiebuurt.be of kom langs tijdens de opbouw dagen.


Noteer volgende data alvast in je agenda:
Opbouw: 30 juni, 1 juli en 7 en 8 juli
Openingsfeest: zaterdag 14 juli
Slotfeest: zaterdag 1 september
Afbouw: 2-7 september

Met groene groetjes!
Het tuinstraat team