Vrijwilligers gezocht!

Zin om eens iets heel strafs te doen in uw stad? Samen met kinderen en buurtbewoners uit Antwerpen-Noord?

Op zondag 31 mei organiseren we voor het eerst in de Antwerpse geschiedenis de ‘toekomststraat’. De straat wordt die dag volledig autovrij gemaakt en samen met buurtbewoners, handelaren, … gaan we de straat volledig ombouwen tot de ideale, kindvriendelijke ‘toekomststraat’. We zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Kinderen uit de buurt hebben bvb. hun ontwerp en een maquette gemaakt. Er is een buurtatelier opgestart waar we burenbanken, groentebakken en allerhande straatmeubilair timmeren. Maar voor het weekend zelf zijn we op zoek naar in totaal 30 vrijwilligers; opbouw en afbraak, begeleiden van diverse workshops en de catering. 

We zouden alle geïnteresseerden willen samen brengen voor een briefing op dinsdag 26 mei om 20u in de Gasstraat 12.

Kan u ons laten weten of u A) die dag ons mee wil helpen B) naar de briefing kan komen? Dat kan via mail (info(at)antwerpenaantwoord.be, of telefonisch via 0473865503)

Alvast heel veel dank!  Verspreid deze oproep zeker verder!