Pic Nic de #toekomststraat!

Op zondag 31 mei bezetten we gedurende een ganse dag de Trapstraat in Antwerpen-Noord. Er zullen tal van activiteiten plaatsvinden voor kinderen en jongeren. In de straat voorzien we voor de ouders en buurtbewoners een gazon waar iedereen rustig kan picknicken. Je brengt iets mee wat je zelf hebt klaargemaakt of iets wat je graag eet (dat kan heel eenvoudig zijn) Doel van deze happening? De mensen de mogelijkheid geven om zich de publieke ruimte opnieuw toe te eigenen. Samen de ideale, kindvriendelijke, leefbare toekomststraat te maken en ervaren.

Programma

Niets is aan het toeval overgelaten om er een geslaagd feest van te maken! Muziek, Freerunning, DIY straatmeubilair workshops, zebrapaden ontwerpen, … om je picknick te vervolledigen. Je kan genieten van een compleet nieuwe publieke ruimte die tijdelijk is afgesloten voor wagens...

Neem deel aan de grote picknick of kom langs. Wat je ook doet, de straat zal van jou zijn en je zou willen dat het zo blijft!

Naar een idee van Pic nic the streets Brussel

Waar ? Trapstraat, 2060 Antwerpen

Wanneer ? Op zondag 31 mei 2015 vanaf 12u 's middags

Web? www.toekomststraat.be