Evaluatie Toekomststraten

De drie Toekomststraatexperimenten van 2016 zijn achter de rug. Gedurende een aantal weken in augustus/september mochten de Biartstraat, Edward Pecherstraat en de Willem Linnigstraat zichzelf helemaal vrij heruitvinden. Niet alleen de inrichting van de straat, de 'hardware'. Maar vooral ook de 'software', hoe kunnen we anders en beter samen leven in de stad...

Hoe hebben de bewoners dit ervaren? Wat was een succes en wat niet? Wat leren we hier uit voor de verdere toekomst van de 3 straten? En kunnen we hieruit iets leren voor andere straten, diensten, organisaties, beleidsmakers, ...? Om dit te weten te komen doen we de komende weken een intensieve bevraging van de drie straten. Eind november worden de resultaten bekend gemaakt en besproken met de straten, stedelijke diensten, beleidsmakers, geïnteresseerden.

Info en contactpersoon: Koen Wynants, info(at)antwerpenaantwoord.be