Info- en uitwisselingsmoment Antwerpse Tuinstraten (Maandag 26 juni, 20u, Campus National)

Droomt u van een groene Tuinstraat? Bent u al bezig met het vergroenen van uw straat? Of heeft u goesting om er aan te beginnen? Weet u niet goed wat precies wel/niet kan? Op maandagavond 26 juni nodigen we iedereen uit voor een info- en uitwisselingsmoment.

Deze avond staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen, ideeën, plannen en tips. Momenteel zijn er drie straten in het district Antwerpen die via de Burgerbegroting de kans krijgen om hun straat deze zomer om te bouwen. Zij zullen hun ontwerpen presenteren. Er is veel plaats voor gesprekken, vragen en feedback tussen alle geïnteresseerden, de deelnemers van de 3 geselecteerde tuinstraten. Tenslotte hebben we ’10 zomerdagen’ uit Berchem uitgenodigd die hun ervaringen van voorgaande jaren komen delen.

Afspraak 26/6 om 20u in Campus National, Kronenburgstraat 62 2000 Antwerpen. Bij voorkeur inschrijven via inschrijven@antwerpenaantwoord.be.

Zie ook facebook ‘Antwerpse Tuinstraten