Speciale dank aan al onze partners en vrijwilligers!

De idee om een toekomststraat te organiseren ontstond eind 2014 tijdens overlegmomenten met de partners. Voor ons was het onmogelijk om zoiets te organiseren. Maar al onze partners en vrijwilligers hebben dit samen mogelijk gemaakt. Zo is de toekomststraat een echte co-creatie geworden van beleid, stedelijke diensten, sociale organisaties, ondernemers, experten en bewoners. Samen kunnen we meer! Dat is met de toekomststraat nog maar eens bewezen. Daarin ligt de grote kracht van dit initiatief. De betrokkenheid van en het eigenaarschap bij vele mensen. Dat is samen stad maken!

En daar zijn we iedereen enorm dankbaar voor; Weekendschool Antwerpen (EVA Inburgering en integratie), stad Antwerpen, district Antwerpen, Good planet, Cadix Lyceum, Lucernacollege, buurtwinkels/ondernemers uit Antwerpen-Noord, Stijn Wens, Samenlevingsopbouw Antwerpen, Walter Van Gastel, Trage Zondag, Kras-Noord, Sudisobe vzw, Lucerna college, Autopia vzw, Buurtregie, Opsinjoren, Stad in dialoog, Jeugddienst, Groendienst, Sportdienst, Werkhaven, Thuis in de stad,... En niet te vergeten, alle vrijwillige ‘toekomstmakers’ die meegewerkt hebben. Speciale dank aan Sarah Goossens, Jochen Van Den Eynde, Johan Degreef, Jonah, Arif Arifov, Herman De Bleser, Koen Kuylen, Mustapha en 2 zonen, Jochen Van Den bergh, Dirk Lauwers, Tim Devos, Vince Lemmens, Inge Clement, Chris Schillemans, vrijwilligers van Sudisobe, Kras-Noord en Centrum de Wijk, An Lemmens, Stien Mercelis, Liesbeth Baeten, Bart Mermans, Dagmara, Margot Joris, kleine Achmed, Jeroen Verscuren, Stef, Maarten Pacqué, Joke, Koen Pyls, Aliye Kurumlu, ...