Gezocht: Antwerpenaren met goesting om straat tijdelijk om te bouwen...

Wat als je samen met je buren zou mogen fantaseren over de straat van jullie dromen? Hoe zouden jullie samen leven? Hoe zou jullie straat er uit zien? Zou er dan meer groen zijn? Of bredere voetpaden met meer plaats om te spelen? Zouden jullie samen boodschappen willen doen, samen groenten kweken in de straat, een oudere buur regelmatig bezoeken? Een straat waar je makkelijk contact maakt en het goed leven is voor jou? Welke dromen zou jij eens willen uittesten samen met jouw straat?

Ben jij een enthousiaste Antwerpenaar die goesting heeft om zijn/haar straat of buurt tijdelijk om te vormen tot een ‘Toekomststraat’? Wil je actief met je straat- en buurtbewoners aan de slag gaan om dit mogelijk te maken?

Vanuit het Toekomststraat experiment ondersteunt Antwerpen aan’t woord iedereen die het traject wil doorlopen om hun straat een tijdje helemaal anders in te richten of te organiseren.

Telkens wordt vertrokken vanuit de dromen/ideeën in de straat. Ook goesting om uw droomstraat te realiseren? Schrijf je zo snel mogelijk in via info@antwerpenaantwoord.be dan zorgen we er samen voor dat het niet bij dromen blijft.

Antwerpen aan’t woord en een gans team van partners sta0 klaar om jou hierbij te helpen. Dit is mogelijk dankzij de Burgerbegroting van het district Antwerpen.

Info en contact:

Koen Wynants, info@antwerpenaantwoord.be, 0473865503, www.antwerpenaantwoord.be