Doe mee aan PARK(ing) Day op vrijdag 16 september

558507_502779686401336_454706216_n.jpg

Vrijdag 16 september is er wereldwijd PARK(ing) Day. Op die dag wordt elke stadsbewoner wereldwijd uitgedaagd om op een betalende parkeerplaats een parkje in plaats van een auto te parkeren. PARK(ing) Day nodigt uit om na te denken over de stedelijke ruimte, de plaats van natuur in de stad en over de levenskwaliteit in stadscentra. De allereerste PARK(ing) Day zag het licht in de Verenigde Staten en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal event (http://parkingday.org) dat stilaan ook in Vlaanderen bekend geraakt. 

Antwerpen aan't woord organiseerde in 2012 al eens een PARK(ing) DAY in de Dambruggestraat. Zijn er in Antwerpen mensen, organisaties, straten die willen meedoen? Laat het ons weten! Wij delen jullie initiatief en foto's via onze kanalen. Reclaim the city!